Jayden Oosterwolde deelt na veldbestorming 'kopschop' uit aan supporter van Trabzonspor

17 maart 2024, 23:55
Foto: © X

Jayden Oosterwolde heeft een 'kopschop' uitgedeeld aan een fan van Trabzonspor tijdens de ongeregeldheden van zondagavond. De Nederlandse linksback van Fenerbahçe schopte een persoon die al op de grond lag.

Vele supporters kwamen na het laatste fluitsignaal het veld op en joegen de spelers van Fenerbahçe op. Te zien was dat minstens één supporter een poging deed om een speler een trap te geven. Fenerbahç-spelers beten van zich af en zo ook Oosterwolde, die een fan hevig toetakelde.

Artikel gaat verder onder video

Inmiddels heeft Ali Yerlikaya, minister van Binnenlandse Zaken in Turkije, aangegeven dat er een onderzoek wordt ingesteld naar de ongeregeldheden rondom de wedstrijd. Er werden in de tweede helft al allerlei voorwerpen, waaronder vuurwerk, het veld op gegooid. De gebeurtenissen na afloop vormden het dieptepunt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

bassiedieallesbeterweet
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

klasse jayden

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik snap heel goed dat die spelers van zichzelf afbijten. Kopschoppen is misschien niet de manier. Kan mij nog goed herinneren dat er bij een mini klassieker jong Ajax - jong Feyenoord op de toekomst. Allerlei feyenoord spelers belaagd werden. Acuna met stokken mishandeld van persie die achterna werd gezeten. Mario been die dreigde neergestoken te worden. En dan denken sommige mensen dat Robin van persie sympathie heeft voor Ajax of ooit voor hun club zou gespeeld kunnen hebben. Het wordt stiekem de doofpot in geduwd maar mensen zoek t maar eens op.

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen