Klopp loopt weg van interview en maakt bizarre opmerking: 'Jij bent niet zo fit, aan je lichaam te zien'

17 maart 2024, 21:23   Bijgewerkt: 17 maart 2024, 21:43
Foto: © Viaplay

Liverpool-coach Jürgen Klopp heeft na de verloren kwartfinale van de FA Cup tegen Manchester United (4-3) moeite om zijn frustraties te verbergen. De ploeg uit de Engelse havenstad was vrijwel de hele partij beter, maar stond uiteindelijk toch met lege handen. In een interview met Viaplay deelt een getergde Klopp een sneer uit aan een journalist.

Klopp wordt gevraagd naar het speelschema. Liverpool is in meer competities actief dan Manchester United, en heeft dus een voller schema. Speelt dat mee? “Een beetje een domme vraag, natuurlijk. We hebben, ik weet niet hoeveel wedstrijden onlangs gespeeld, en ik weet niet hoeveel wedstrijden United precies heeft gespeeld (maar lang niet zoveel als Liverpool, red.)”, vertelt Klopp tegenover Viaplay.

Artikel gaat verder onder video

De fitheid van de spelers kan een groot probleem zijn als er te veel wedstrijden moeten worden afgewerkt. De journalist van Viaplay vraagt Klopp naar het gebrek aan fitheid binnen de selectie, waarna Klopp vervolgens een sluwe grap maakt. “Ik ben echt teleurgesteld over die vraag, maar je hebt duidelijk gedacht dat het een goede vraag is. Je bent duidelijk niet topfit en je maakt me niet nerveus." Daarna loopt Klopp prompt weg.

Klopp stopt na dit seizoen als trainer bij Liverpool. Op Anfield behaalde de Duitser grote successen. Zo loodste hij de club in het seizoen 2019/2020 naar de eerste landstitel sinds 1990. Bovendien reikte Liverpool onder Klopp driemaal tot de finale van de Champions League.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen