Maurice Steijn pakt direct glas water na hele pijnlijke opmerking van Youri Mulder

5 maart 2024, 08:30
Foto: © Oranjezomer/Rondo

Supporters van Ajax hebben maandagavond gelachen om een omkering van Youri Mulder in het programma Rondo op Ziggo Sport. De analist van de zender gaf aan dat de twee slechtste trainers van Ajax aan tafel zaten, waarmee hij doelde op Marco van Basten en de aanwezige Maurice Steijn.

Steijn was maandagavond te gast bij het programma Rondo, waarin hij terugblikte op zijn mislukte periode bij Ajax. Mulder stelde gedurende de uitzending een aantal kritische vragen aan de Haagse coach, maar liet zich met één opmerking ook pijnlijk uit over Steijn: "We hebben de twee slechtste trainers van Ajax aan tafel", zei de analist, waarmee hij doelde op Steijn en Van Basten.

Artikel gaat verder onder video

De opmerking van Mulder vielen verschillende Ajax-supporters op sociale media op, die er dan ook smakelijk om kunnen lachen: "Haha, Youri Mulder roept het gewoon: We hebben de twee slechtste trainers van Ajax aan tafel", schrijft een oplettende kijker op X. "Daar is niets aan gelogen,  eindelijk verstandige teksten van hem (Mulder, red.)", schrijft een supporter van de Amsterdammers op X.

De oud-trainers van hebben in de uitzending van Rondo niet gereageerd op de opmerking van Mulder. Op beelden is te zien dat Steijn exact op het moment dat Mulder zich uitlaat over de twee slechtste trainers van Ajax, een glas water pakte en een slok drinken nam. Van Basten keek Mulder wel aan, maar reageerde niet.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    27
    + 1
avatar

Mooi deze spontane reactie van Mulder na al die eerdere niet altijd plausibele vernederende 'meningen, analysis' over Ajax door de buitenwereld, die geen rekening hield en geen coulance had met hoe het kan (slechte spelers !), waarom(Steijn !) en waardoor (Mislintat !) Ajax zo slecht werd. Gelukkig klimt Ajax omhoog, zeker in het nieuwe seizoen door de wederopbouw met spelers als Godts, Hlynson, Kaplan, Henderson, Mannsverk, Rijkhoff, Ramay, terwijl de concurrenten verzwakken door verkopen van hun 'sterkhouders'.

KROTJE
Link gekopieerd!
    18
    + 1
avatar

Klopt Bean niet alleen ik, maar heel Ajaxminded en jij ook weet ik, zaten in een diep dal als gevolg van de situatie waar Ajax zich in bevond, daar hoeft men niet voor te schamen, is niet erg het hoort er bij. Met wijsheid alleen schiet je weinig op, maar met hoop gebaseerd op wat je constateert ga je vooruit, maar dit hoef ik je niet uit te leggen want jij bent een wijs persoon en ik moet vaak glimlachen om je 'wijsheden' zoals deze keer.

Jeroen Verzijl
Link gekopieerd!
    11
    + 1
avatar

Ja maar, Mulder heeft wel een punt, jammer dat Danny blind er niet bij aan zat aan tafel danhad ie er drie van kunnen maken

BENNINK24
Link gekopieerd!
    12
    + 1
avatar

Die Mulder slaat de spijker op zijn kop !!! en heeft gewoon gelijk !!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen