Pijnlijke signalen: 'Tuchel wisselt geen woord met één speler van Bayern München'

19 maart 2024, 09:36   Bijgewerkt: 19 maart 2024, 09:43
Foto: © Imago

Hoewel hij in de winter werd binnengehaald om Bayern München van meer aanvallende opties te voorzien, komt Bryan Zaragoza nauwelijks aan de bak. Zijn relatie met trainer Thomas Tuchel is niet bepaald goed, beweert journalist Marcos Benito van El Chiringuito TV.

Zaragoza speelde in de eerste seizoenshelft voor Granada en was in 21 competitiewedstrijden goed voor 6 doelpunten. Hoogtepunt was zijn dubbelslag tegen FC Barcelona op 8 oktober (2-2) Bayern haalde Zaragoza alvast binnen voor het seizoen 2024/25, voor een bedrag van vijftien miljoen euro, maar na een blessure van Kingsley Coman werd de transfer vervroegd. In ruil voor een extra vier miljoen euro kwam Zaragoza op 1 februari al over van Granada.

Artikel gaat verder onder video

Tuchel zou sindsdien echter geen woord met hem gewisseld hebben. Dat komt niet alleen door de taalbarrière, maar ook doordat de trainer 'hem niet wilde binnenhalen'. Het besluit zou door de club zijn genomen. In gesprek met BILD wil de club niet op de geruchten reageren. Ondertussen doet Zaragoza zijn best om de Duitse en Engelse taal machtig te worden en zou hij op de training een goede indruk maken.

Lees ook: Sneijder hoorde opvallend geluid uit kamer Promes en Depay: 'Ik ging naar binnen, Memphis liep boos weg'

Tuchel liet de 22-jarige Spanjaard wel tweemaal invallen. Op 18 februari speelde Zaragoza 28 minuten tegen VfL Bochum (3-2 nederlaag); op 9 maart deed hij 16 minuten mee tegen FSV Mainz 05 (8-1 zege). Het contract van de winteraanwinst loopt door tot medio 2029.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen