Ajax spot talent en hengelt naar middenvelder uit de Keuken Kampioen Divisie

19 april 2024, 13:59
Foto: © Imago

Ajax heeft onlangs FC Emmen-middenvelder Jorn Hekkert bekeken en heeft de voetballer op de korrel, zo weet RTV Drenthe vrijdagmiddag te melden. De middenvelder, die vorige zomer overkwam van Go Ahead Eagles staat er uitstekend op bij verschillende clubs in Nederland, maar lijkt ondanks dat gewoon in De Oude Meerdijk te blijven voetballen.

Volgens RTV Drenthe hebben verschillende Nederlandse clubs scouts gestuurd naar Emmen om Hekkert te bekijken, onder meer Ajax en FC Groningen. De twee clubs zouden gecharmeerd zijn van de kwaliteiten van de aanvallende middenvelder, maar de kans lijkt klein dat Hekkert vertrekt bij de Drentenaren: "Hekkert heeft zijn keuze al gemaakt. Hij blijft bij FC Emmen, bij de club die hem laat doen wat hij het liefste doet: bezig zijn met voetballen en zichzelf en anderen ontwikkelen", valt er te lezen bij de regionale omroep.

Artikel gaat verder onder video

FC Emmen schotelt de middenvelder spoedig een nieuw contract voor, wat Hekkert zal ondertekenen. De aanvallende middenvelder zat dit seizoen pas één keer bij de selectie van de hoofdmacht van de Drentse club, maar de negentienjarige voetballer ziet bij de Emmenaren vermoedelijk voldoende perspectief om zich binnen afzienbare tijd in het 1e elftal te spelen. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ja ja , zo moet ook Vitesse te werk gaan , net als Ajax in een diepe crisis gevallen .

haike
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

och die kan makkelijk met het niveau van die amsterdammers mee!! denk zelfs dat hij dan een van de betere is!!

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen