Bezoek van Feyenoord aan Athene kan slecht nieuws betekenen over Hancko

10 april 2024, 09:47   Bijgewerkt: 10 april 2024, 09:53
Foto: © Imago

Feyenoord zou geïnteresseerd zijn in de Griekse verdediger Konstantinos Koulierakis, waardoor de kans meteen aanwezig lijkt dat Dávid Hancko na dit seizoen vertrekt uit Rotterdam. Koulierakis speelt achterin bij PAOK Saloniki en is nog maar twintig jaar oud. Het Griekse Sporttime weet te melden dat er zelfs Rotterdamse scouts op de tribune zaten bij de beladen wedstrijd op bezoek bij AEK Athene.

Feyenoord is niet de enige club die Koulierakis graag wil inlijven, want ook AC Milan heeft het oog laten vallen op het Griekse talent. Ook Eintracht Frankfurt zou de centrale verdediger graag willen hebben, en deed in januari al een poging om hem te halen, maar deze transfer ketste toch af. Feyenoord heeft dus de nodige concurrenten te verslaan.

Artikel gaat verder onder video

De interesse voor Koulierakis zou een logisch gevolg zijn voor interesse rondom Hancko, die achterin bij Feyenoord speelt. In de Eredivisie maakt hij veel indruk de laatste tijd. De centrale verdediger van Feyenoord zou flink wat interesse genieten van de buitenlandse clubs, maar van een concreet bod lijkt nog altijd geen sprake te zijn, al had Napoli de Slowaak wel op het lijstje.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Italiaanse topclub wil shoppen bij Feyenoord: Timber, Hancko en Giménez op het lijstje

Drie spelers van Feyenoord staan in de belangstelling van een grootmacht uit Italië.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Rudolf21
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Natuurlijk gaat Hancko weg. Je hoeft geen meester scout te zijn om te zien dat hij kwaliteiten heeft voor de Europese top. Dat ziet een blind paard nog.

jurgen😎
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Tuurlijk gaat feijenoord proberen om de selectie in takt te houden maar dat lukt alleen Topclubs die veel geld hebben omdat die gewoonweg goede dure contracten kunnen veroorloven .

gtsb
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Rare kop weer . Maar je weet niet of hancko blijft dus lijk je vooruit. Een logisch verhaal ,maar blijkbaar wil fc update weer sensatie

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen