Louis van Gaal doet opvallende wijziging aan Funda-advertentie van miljoenenwoning

10 april 2024, 10:53   Bijgewerkt: 10 april 2024, 11:30
Foto: © Imago

Louis van Gaal heeft de vraagprijs van zijn appartement in Noordwijk fors verlaagd, zo is de website Bekende Buren opgevallen. In oktober deed Van Gaal zijn woning in de verkoop voor 3.998.000 euro, maar de vraagprijs is inmiddels met ruim drie ton verlaagd naar 3.695.000 euro.

Het huis heeft een royale woonoppervlakte van 214 vierkante meter, met een balkon (37 vierkante meter) en garagebox (30 vierkante meter). Op een van de drie balkons is er bovendien zeezicht en het huis heeft energielabel A. “Prachtig en rustig gelegen luxe appartement met fantastisch uitzicht op de zuidelijkste punt van de Zuidboulevard, op één van de mooiste locaties aan de Nederlandse kust”, is te lezen op Funda.

Artikel gaat verder onder video

Wie de 3.695.000 euro kosten koper kan betalen, zal ook nog rekening moeten houden met de servicekosten van meer dan duizend euro per maand (1045 euro). Mooi detail: in de slaapkamer hangt een portret van de oefenmeester en zijn echtgenote Truus van Gaal. Bekijk hier alle foto's en details van het appartement.

Van Gaal kocht het appartement in december 2003 en nam er een hypotheek op van 2,4 miljoen euro. De adviseur van Ajax kan dus nog altijd een forse winst van 1,3 miljoen euro maken.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Van Gaal zet appartement te koop: bijna 4 miljoen euro, zeezicht én geweldig schilderij

De voormalig bondscoach van het Nederlands elftal heeft meerdere woningen op zijn naam staan en verblijft het grootste deel van het jaar in Algarve.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen