Bosz licht blessures PSV toe: twee absenties en twee twijfelgevallen tegen Vitesse

12 april 2024, 13:23   Bijgewerkt: 12 april 2024, 13:58
Foto: © Imago

PSV zal het zaterdagmiddag in de thuiswedstrijd tegen Vitesse moeten doen zonder Ismael Saibari en Ricardo Pepi. Dat heeft Peter Bosz laten weten op de persconferentie in aanloop naar het duel. Ook het meespelen van Hirving Lozano en Isaac Babadi is nog niet zeker.

Saibari is al sinds eind februari niet beschikbaar voor PSV door zijn blessure. De Marokkaan zat twee weken geleden tijdens het duel met NEC wel op de bank, maar had toen nog te veel last om minuten te maken. Sindsdien heeft hij niet meer bij de selectie gezeten en zal hij ook het duel met Vitesse aan zich voorbij moeten laten gaan.

Artikel gaat verder onder video

Ook voor Pepi geldt dat de ontmoeting met Vitesse te vroeg komt. De spits moest het duel met AZ van vorige week aan zich voorbij laten gaan. Hierdoor kon Jesper Uneken zijn debuut maken voor de Eindhovenaren, waarbij hij direct trefzeker was.

Achter de namen van Lozano en Babadi staan voorlopig nog vraagtekens. De Mexicaanse vleugelspeler miste de duels met Excelsior en AZ, maar traint inmiddels weer volledig mee met de selectie. Op zaterdag zal de technische staf van PSV een beslissing over hem nemen. Babadi viel donderdag geblesseerd uit op de training. De ernst van zijn blessure zal op vrijdagmiddag worden onderzocht. Daarmee is de kans aanwezig dat hij het duel met Vitesse niet zal halen.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV identificeert twee topkandidaten om voorhoede te versterken in 2024/25

PSV heeft twee nieuwe buitenspelers in het vizier, zo weet Voetbal International.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen