PSV identificeert twee topkandidaten om voorhoede te versterken in 2024/25

10 april 2024, 07:46   Bijgewerkt: 10 april 2024, 08:11
Foto: © Imago

PSV heeft twee nieuwe buitenspelers in het vizier, zo weet Voetbal International. De interesse in Couhaib Driouech (Excelsior) wordt mogelijk nieuw leven in geblazen, terwijl ook Osame Sahraoui (sc Heerenveen) met de koploper van de Eredivisie in verband wordt gebracht.

PSV is op zoek naar buitenspelers, aangezien Yorbe Vertessen is vertrokken en Johan Bakayoko vermoedelijk bezig is aan zijn laatste maanden in Eindhoven. Voetbal International stelt dat het momenteel de verwachting is dat Noa Lang en Hirving Lozano volgend seizoen de flanken bestrijken, maar weet dat PSV ook op zoek is naar alternatieven.

Artikel gaat verder onder video

Driouech was in de winter al in beeld bij PSV. De transfer ketste op het laatste moment echter af. Het is 'aannemelijk' dat Stewart zich opnieuw meldt in Kralingen. De vraagprijs van Excelsior is waarschijnlijk gedaald, want Driouech ligt nog maar een jaar vast en kan door een blessure momenteel niet zijn kunsten vertonen in de Eredivisie.

Sahraoui is bij Heerenveen bezig aan een goed seizoen: in 27 wedstrijden was hij goed voor 7 doelpunten en 6 assists. Zijn contract loopt door tot medio 2026. VI stipt aan dat Heerenveen in de winter nog een bod van zeven miljoen euro van Lille weigerde op Sahraoui, dus zijn komst wordt niet goedkoop. Anis Hadj Moussa (Vitesse) is door zijn transfer naar Feyenoord niet meer haalbaar.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 PSV heeft versterking op het oog en aast op multifunctionele speler van FC Utrecht

PSV ziet een verdediger annex verdedigende middenvelder van FC Utrecht als potentiële versterking voor volgend seizoen.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

KROTJE
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

Zoals ik al eerder schreef is dat PSV altijd daadkrachtig is in het op niveau houden van de kwaliteit van de selectie. Daarom staat PSV met kop en schouder boven de overige 17 clubs van de ED, inclusief mijn club Ajax helaas. PSV zal de enige Nederlandse club zijn die in de PL wel mee kan draaien. Het trio Stewart/Brands/Arnesen opereren optimaal. Ik hoop dat Ajax PSV in deze kan volgen en bijhouden.

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Zeg maar niets meer ,zong Andrè Hazes Sr.......

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen