Spaanse media melden zeer slecht nieuws voor Memphis Depay

18 april 2024, 08:29
Foto: © Imago

Memphis Depay mag aankomende zomer vertrekken bij Atlético Madrid, zo melden diverse Spaanse media. Onder meer Relevo en Marca schrijven dat de Spaanse topclub bezig is aan de grote schoonmaak, waar de Nederlander de dupe van wordt. De aanvaller schijnt niet meer voor te komen in de plannen van Atléti.

Net als enkele andere grootverdieners zou Depay daarom alweer mogen vertrekken bij de nummer vier van de LaLiga. De oud-spits van PSV, Manchester United en Olympique Lyon speelt pas anderhalf jaar bij Atlético, waar hij zich – mede door blessures – nog niet optimaal heeft kunnen laten zien. Depay is momenteel ook uit de roulatie met een spierblessure.

Artikel gaat verder onder video

De dertigjarige heeft nog een contract tot medio 2025 bij Atlético, dat daarom een geldbedrag voor hem kan ontvangen. Niet alleen Depay mag vertrekken bij de Spaanse club, want ook Stefan Savic, Ángel Correa en Saul Níguez kunnen uitkijken naar een nieuwe werkgever. Het viertal drukt met hun salaris flink op de begroting.

Marca weet dat Depay op tijd is hersteld van zijn spierblessure. De aanvaller is volgens het Spaanse medium drie tot vier weken uitgeschakeld, waardoor het EK in juni niet in gevaar komt voor de spits van het Nederlands elftal.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

Aan het einde van de uitzending van Rondo vraagt presentator Wytse van der Goot de tafelgasten naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Dropkick
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Netjes bewoord , maar moet het niet zijn , hij moet vertrekken bij Atleti ?

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen