Hilariteit bij Rondo om favoriet restaurant Van der Vaart: ‘Waarom lach je nou?’

8 april 2024, 23:14
Foto: © Ziggo Sport

Aan het einde van de uitzending van Rondo van maandagavond vraagt presentator Wytse van der Goot tafelgasten Marco van Basten, Youri Mulder, Willem van Hanegem en Rafael van der Vaart naar het lekkerste restaurant waar zij ooit hebben gegeten. Het antwoord van Van der Vaart op die vraagt zorgt voor hilariteit aan tafel.

Nadat Van Basten aangeeft graag Japans te eten bij Hotel Okura Amsterdam (met vier restaurants waarvan er drie bekroond zijn met minimaal één Michelinster) en Mulder De Librije in Zwolle (goed voor drie Michelinsterren) noemt als favoriet restaurant, komt Van der Vaart enigszins aarzelend met een voor de overige tafelgasten verrassend antwoord. “Ik ben heel erg fan van Van der Valk”, zegt de oud-middenvelder op een serieuze toon over de bekende hotelketen.

Artikel gaat verder onder video

Vervolgens is te horen hoe de andere tafelgasten in het televisieprogramma van Ziggo Sport moeten lachen om het antwoord van Van der Vaart. Laatstgenoemde richt zich vervolgens tot Van der Goot: “Waarom lach je nou?” De presentator wijst op het contrast met de antwoorden van Van Basten en Mulder: “Nou, omdat zij sterrententen noemen.” Van der Vaart: “Ik ben gewoon normaal gebleven.”

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Aad de Mos: 'Hij moet trainer van Ajax worden, helaas heeft hij één ding tegen zich'

Aad de Mos benoemt de ideale trainer voor Ajax. "Maar die jongen heeft één ding tegen, helaas."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Het is niet mogelijk om te reageren op dit artikel.