Dertig bizarre minuten voor St. Juste in bekerfinale FC Porto - Sporting Portugal

26 mei 2024, 19:09   Bijgewerkt: 26 mei 2024, 21:18

Jeremiah St. Juste beleefde zondagavond een tumultueuze eerste helft in de bekerfinale tussen FC Porto en Sporting Portugal. De verdediger van de club uit Lissabon wist de score te openen, maar werd ook met een rode kaart van het veld gestuurd.

In de twintigste minuut kwam Sporting op voorsprong dankzij een rake kopbal van St. Juste. De Nederlander, die wordt begeerd door PSV, sprong het hoogst na een corner van Pedro Gonçalves. Niet veel later zorgde Evanilson voor de 1-1 nadat Geny Catamo de bal prompt bij hem inleverde.

In minuut dertig moest St. Juste met een rechtstreekse rode kaart van het veld. Een overtreding op Galeno zorgde ervoor dat Sporting verder moest met tien man. De ploeg hield in de reguliere speeltijd knap stand, maar een strafschop van Mehdi Taremi in de verlenging bezorgde Porto een 2-1 zege.

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!