Feyenoord woest na ‘schandalig besluit’ om jeugdwedstrijd: ‘Belachelijk! Wat een lachertje!’

21 mei 2024, 19:58
Foto: © Imago

De bekerfinale tussen FC Volendam Onder 21 en Feyenoord Onder 21 is uitsluitend te bezoeken voor genodigden van beide clubs, zo maakt FC Volendam dinsdag bekend. In het statement vermelden de Wijdbroeken niet wat de reden achter het besluit is. Iedereen rondom Feyenoord baalt van de keuze van Volendam.

De wedstrijd, die op zaterdag 25 mei wordt gespeeld, is dus alleen te bezoeken voor mensen die uitgenodigd zijn door Volendam. “Feyenoord heeft met teleurstelling kennis genomen van het feit dat FC Volendam heeft besloten om de bekerfinale tussen FC Volendam Onder 21 en Feyenoord Onder 21 van aanstaande zaterdag zonder publiek te laten spelen”, laten de Rotterdammers weten middels een statement op de clubwebsite.

Artikel gaat verder onder video

De clubleiding van Feyenoord vindt dat er wél toeschouwers aanwezig horen te zijn bij een bekerfinale en probeerde de wedstrijden naar Varkenoord te verplaatsen. “FC Volendam heeft dit voorstel als rechtmatig thuisspelende ploeg echter van de hand gewezen. Feyenoord betreurt deze gang van zaken, maar kan niet anders doen dan zich neerleggen bij deze genomen beslissing van FC Volendam”, aldus de Rotterdammers.

Ook op sociale media balen heel veel supporters van het besluit van FC Volendam. De Eredivisie-degradant krijgt er dan ook van langs in de reacties op X:

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Kees van Wonderen onthult: 'Ik werd gebeld door Arne Slot, hij wilde hem meenemen naar Feyenoord'

Kees van Wonderen bevestigt dat Arne Slot interesse had om een van zijn voormalige pupillen naar Feyenoord te halen.

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

It's showtime! Zet minimaal €10 in en krijg 5 freebets van €10 cadeau!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

boyke27db
Link gekopieerd!
    1
    + 1
avatar

De KNVB moet verplichten publiek toe te staan en als die Visboeren Volendam daar niet aan kan voldoen, die ongeorganiseerde club, de wedstrijd om zetten naar een uitwedstrijd. Het is een finale KNVB die op zich door jullie georganiseerd wordt en dat Volendam dat even uitmaakt geen publiek is te schandalig voor worden. Volendam maakt meer uit dan de KNVB hoe is dat mogelijk maar helaas blijkt ook de KNVB weer heel erg zwak te zijn. Hopende dat Volendam zo inblikt worden dat ze mee degraderen uit de KKD want dat wordt tij dat dit verplicht ingevoerd gaat worden.
Heel dat Volendam heeft al zat ellende veroorzaakt dit seizoen waaruit blijkt dat er een stel pubers aan het bewind zijn.

Wimpiefr
Link gekopieerd!
    2
    + 1
avatar

Ik neem toch aan dat er dan ook geen Volendam publiek mag komen. Duidelijk waarom ze degraderen, als je niet voor publiek wil spelen voetbal je eigenlijk voor niemand. Beker aan Feyenoord toekennen en Fc Vollenbroek opheffen!

Nasalis
Link gekopieerd!
    0
    + 1
avatar

Ik hoop dat Volendam degeradeert. Oh, wacht...

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen