Sem Steijn komt met komisch alternatief voor eventuele beslissingswedstrijd om derde plek

15 mei 2024, 13:25
Foto: © Imago

Sem Steijn stelt een interessant alternatief voor, mochten FC Twente en AZ precies gelijk eindigen in de competitie. Een of twee beslissingswedstrijd(en) zullen dan uitsluitsel moeten bieden, maar de middenvelder van FC Twente heeft wel een ander idee.

Tijdens Fresia & Milan Parkeren de Bus komt de mogelijke gelijke stand van de beide clubs na 38 wedstrijden ter sprake. Het bijzondere scenario zou werkelijkheid worden als bijvoorbeeld FC Twente met 1-1 gelijkspeelt en AZ met 1-0 wint. “Dat zou heel zonde voor ons zijn”, stelt Steijn. “Dat moet niet mogen, wij moeten gewoon winnen volgende week.” De precieze scenario's worden ook in dit artikel uitgelegd, waarbij de uiteindelijke nummer drie voorrondes Champions League gaat spelen.

Artikel gaat verder onder video

Steijn vraagt vervolgens aan de presentatoren van ESPN, refererend aan een extra duel: “Waar zou die wedstrijd worden gespeeld?” Arnold Bruggink vertelde aan Milan van Dongen dat de KNVB aan een uit- én thuiswedstrijd dacht. Als Fresia Cousiño Arias ‘voetvolley op Ibiza’ als alternatief voorstelt, komt Steijn met een snel antwoord. “Beter, ben ik voorstander van. Er zijn ook al dingen geboekt”, zegt de middenvelder met een knipoog over een tripje met FC Twente, direct na afloop van de competitie.

“We moeten gewoon winnen. Simpel, klaar, gewoon winnen.” Vervolgens wordt Steijn gevraagd om een alternatief voor de beslissingswedstrijd(en). “Een sprintduel van Van Bergen tegen Mijnans, dat kan op zich wel.” Mitchell van Bergen staat vooral bekend om zijn snelheid, terwijl dat niet is waar Sven Mijnans om geroemd wordt.

➡️ Misschien vind je dit artikel ook interessant

🔗 Perez trekt opvallende conclusie na AZ - FC Twente: 'Geen speler zou daar in de basis staan'

Volgens Kenneth Perez is geen speler van AZ of FC Twente een echte versterking voor PSV of Feyenoord.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen