Jack van Gelder raakt live op televisie emotioneel: 'Ik ben hier echt letterlijk door geraakt'

4 juni 2024, 08:35
Foto: © SBS 6

Jack van Gelder heeft maandagavond aan het einde van de uitzending van De Oranjezomer vol bewondering gereageerd op de items die SBS6 heeft gemaakt in aanloop naar de Alpe d’HuZes. De voormalig sportcommentator werd vlak voor het einde van de uitzending geraakt door de beelden die hij langs zag komen, zo gaf hij toe.

SBS6 heeft in aanloop naar de Alpe d'HuZes verschillende mensen in beeld gebracht die mee zullen doen aan de actie, waarmee de deelnemers geld bijeen brengen om een bijdrage te leveren aan de strijd tegen kanker. Een van die deelnemers is Johnny de Mol, die zijn zus verloor aan deze ziekte. De Mol wordt door SBS6, samen met een andere vrouw, in beeld gebracht wat voor emotie zorgt bij Van Gelder.

Artikel gaat verder onder video

"Ik ben hier echt letterlijk door geraakt, ik vind het prachtig", reageert de sportjournalist na het zien van het fragment. "Ik vind deze portretten van een grote klasse en een indrukwekkende schoonheid. Het is een enorme impact, dus ik hoop inderdaad dat heel veel mensen geld doneren."

Bekijk hieronder de video van SBS6 waar Van Gelder in De Oranjezomer vol bewondering naar keek: 

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

It's showtime! Wed €5 en scoor €50 euro aan free bets!

 • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Zozo
Link gekopieerd!
  26
  + 1
avatar

Nou van Gelder, als jij 10% van je vermogen doceert, doe ik het ook. Maar zo diep zal je wel niet geraakt zijn.

Super Football Fan
Link gekopieerd!
  21
  + 1
avatar

Als ik de websites van FC Update lees, beginnen er 2 filmjes door elkaar automatisch af te spelen. Naast alle reclames links, rechts, boven en onder is dit totaal onacceptabel. Wordt er helemaal gek van! 1 vanzelf startend filmpje is al irritant, maar het wordt erger, meer, irritanter..... STOP DAARMEE AUB!

Lb
Link gekopieerd!
  17
  + 1
avatar

Als jack vd Gelder op tv is moet niemand kijken is zo nagemaakt mannetje zo enorme kwal ik snap helene niet dat ze hem uitnodigen ongelooflijk

BENNINK24
Link gekopieerd!
  13
  + 1
avatar

Bah , vervelende kwal en toneel speler, !!! Je snapt niet dat die gast in je proggama wilt hebben !!! Maar wordt tijd voor een beter proggama, zonder Jack, en gasten van VI , want je valt compleet door de mand !!!

kSee
Link gekopieerd!
  11
  + 1
avatar

Wat een nare reacties op ons aller Jack.. Hij doet nog wel zo z'n best om nog meer geld in z'n diepe zakken te laten verdwijnen.. Jammer dat Hélène met hem aan tafel zit. Doet zoveel afbreuk aan dit programma..

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen