Mathijsen in basis, Huntelaar weer op de bank

13 juni 2012, 19:25   Bijgewerkt: 13 juni 2012, 19:38

Bondscoach Bert van Marwijk ruimt ook tegen Duitsland geen basisplaats in voor Klaas-Jan Huntelaar. De trainer stuurt vrijwel hetzelfde elftal de wei in als zaterdag tegen Denemarken (0-1). De enige wijziging is de terugkeer van Joris Mathijsen. De verdediger, hersteld van een blessure, neemt de plek over van Ron Vlaar.

Dat Van Marwijk vasthoudt aan dezelfde ploeg als tegen Denemarken is een kleine verrassing, want vandaag ging een hardnekkig gerucht dat Dirk Kuyt in de basis zou staan. Dat zou dan ten koste van Ibrahim Afellay gaan. Maar Kuyt zit gewoon weer op de bank, de voorhoede van Oranje is precies hetzelfde als vier dagen geleden.

Op het middenveld houdt Van Marwijk vast aan Mark van Bommel en Nigel de Jong, waardoor Rafael van der Vaart weer buiten de ploeg valt. De enige wijziging in de ploeg is dus de terugkeer van Mathijsen, die centraal achterin naast John Heitinga gaat spelen. Ron Vlaar moet hierdoor ditmaal op de reservebank plaatsnemen.

De kraker tussen Nederland en Duitsland begint vanavond om 20.45 uur.

Opstellingen

Nederland: Stekelenburg; Willems, Mathijsen, Heitinga, Van der Wiel; Van Bommel, De Jong; Robben, Sneijder, Afellay; Van Persie

Duitsland: Neuer; Boateng, Hummels, Badstuber, Lahm; Khedira, Schweinsteiger; Podolski, Özil, Müller; Gomez

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen