Reis: "Er kan nog zeker twintig procent bij"

8 oktober 2012, 10:50

Jonathan Reis vindt dat hij nog niet de vorm heeft van voor zijn zware knieblessure. De spits van Vitesse, die bijna twee jaar geleden zo ongeveer alles in zijn knie afscheurde wat af kan scheuren, voelt de fysieke topvorm echter steeds dichterbij komen.

Reis raakte in december 2010 zwaar geblesseerd in een wedstrijd van zijn toenmalige club PSV. In januari 2012 keerde hij bij Vitesse terug in het betaald voetbal en inmiddels is hij een vaste waarde in de Arnhemse ploeg, maar helemaal tevreden is hij nog niet. "Ik denk dat ik in januari pas helemaal top zal zijn", zegt de pas 23-jarige Braziliaanse spits in De Telegraaf. "Ik voel dat er nog zeker twintig procent bij kan komen. Maar na mijn lange afwezigheid kan ik ook niet verlangen dat ik zo snel weer op mijn best ben."

Eén van de redenen dat Reis zijn draai nog niet helemaal gevonden heeft, is dat hij bij Vitesse niet op zijn favoriete positie centraal voorin kan spelen. Op die plek krijgt Wilfried Bony de voorkeur. "Ik wil ook graag in de spits spelen, maar we kunnen er niet allemaal staan. Bony is een goalscorer, hè. Hij heeft de gave om daar steeds te staan."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen