Promes wil de nummer 10 van Twente worden

18 mei 2013, 12:49

Quincy Promes keert aan het einde van het seizoen terug naar zijn club FC Twente. De nummer tien werd het voorbije seizoen verhuurd aan Go Ahead Eagles en maakte indruk. Nu heeft hij de 21-jarige middenvelder voorzien op een plek op het Twente-middenveld.

"Ik denk dat ik veel kans maak", aldus Promes in De Telegraaf. "In de gesprekken met de technische staf is dat ook uitgesproken. Als ik kom, dan wil ik spelen. In de voorbereiding wil ik de garantie hebben bij de eerste vijftien te zitten. Zij spreken dat ook uit, maar ze kunnen niks beloven, want ze weten nog niet eens wie de trainer wordt. Na de voorbereiding kan het alle kanten op."

Opnieuw verhuurd worden is geen optie voor het grootste talent uit de Jupiler League van het afgelopen seizoen. "Ik wil in ieder geval niet weer verhuurd worden. Het is verkopen of spelen. Ik sta te boek als talent en dan zou ik weer verhuurd worden. FC Twente heeft ook aangegeven geen type spelers meer te kopen dat ze al hebben."

Jonge spelers als Tim Hölscher en Joey Pelupessy maakten het afgelopen seizoen geregeld hun opwachting voor FC Twente. Dat wil Promes ook. "Met alle respect naar die jonge jongens die nu spelen, maar tot vorig seizoen stonden zij onder mij. Ik weet ook dat ik het kan."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen