Castaignos: “Gewoon doorgaan”

1 september 2013, 13:07

FC Twente wist zaterdagavond, ondanks dat het de hele wedstrijd een overwicht had, niet te winnen van SC Heerenveen. Vlak voor tijd bezorgde Rasmus Bengtsson de tukkers een 1-1 eindstand, nadat Joey van den Berg de Friezen als gelegenheidspits op een 0-1 voorsprong had geschoten. Het was niet de avond van Luc Castaignos, die veel kansen onbenut liet. Castaignos laat zich niet gek maken en zegt in gesprek met NOS dat hij weer gewoon zijn pijlen richt op de volgende wedstrijd, tegen PSV.

In de eerste helft was Castaignos dichtbij een treffer met een kopbal en op slag van rust werd hij alleen op doelman Kristoffer Nordfeldt afgestuurd. In de tweede helft stuitte Castaignos ook een aantal keren op de Friese sluitpost. De aanvaller weet hoe het werkt in de voetballerij: “Je wordt beoordeeld op je doelpunten en als de bal er niet in gaat, dan ben je teleurgesteld.”

De nummer negen van FC Twente blijft zeker van zichzelf: “Je moet het gewoon hetzelfde blijven aanpakken. Als je aan jezelf gaat twijfelen, wordt het alleen maar moeilijker, denk ik. Je moet gewoon doorgaan en de volgende keer staat er weer een mooie wedstrijd op het programma.”

Ondanks de gemiste kansen van de tukkers, werd er op de valreep nog een punt gepakt, wat voor Castaignos een pleister op de wonden is: “Gelukkig hebben we tot de laatste minuut gestreden voor een punt en hebben we het op mentaliteit uiteindelijk toch een punt gekregen.”

De aanvaller van FC Twente is van mening dat zijn ploeg de laatste twee wedstrijden te weinig punten heeft gepakt: “Als je ziet hoe we voetballen en hoeveel kansen we creëren, dan hadden we de wedstrijden tegen Heerenveen en Vitesse (1-0 nederlaag, red.) zeker kunnen winnen. Maar in de volgende wedstrijd tegen PSV hebben we weer kans om een goede wedstrijd neer te zetten.”, aldus de oud-Feyenoorder.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen