Castaignos: "Niet leuk als je hoort dat ze je liever verkopen"

17 mei 2015, 11:49

De uitwedstrijd tegen sc Heerenveen kan wel eens het laatste optreden van Luc Castaignos in het shirt van FC Twente zijn. De spits ligt nog tot de zomer van 2016 vast in Enschede, maar drukt flink op de loonlijst in de Grolsch Veste. "Ik ken de situatie, sinds afgelopen zomer hoor ik dat het beter is voor de club als ik word verkocht", beseft Castaignos.

"Geloof me, dat is niet leuk voor een profvoetballer als je net een jaar bij een club bent, je thuis voelt en dan hoort dat ze je liever verkopen", geeft Castaignos toe in gesprek met Helden Online. "Als er een mooie club komt, dan zal ik de stap maken, moeten maken. Er speelde rond de winterstop ook al iets. Uit Engeland en Duitsland. Maar toen moest ik worden geopereerd aan mijn oog."

Castaignos gaf al aan dat hij hoopt op 'een mooie subtopper in Engeland of Duitsland'. Hij vindt zijn looplijnen zijn sterke punt. "Je hebt in Nederland momenteel weinig spitsen die gevoel hebben voor diepte, die loopacties maken. Robin van Persie is eigenlijk de enige. Je had voorheen meer van zulke spitsen, mannen als Roy Makaay, Ruud van Nistelrooy. Het moet er nog wel uitkomen. Ik heb te lang en te vaak tegen mezelf geknokt."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen