Vlaar: "Belangrijk om weer wedstrijdritme op te doen"

Jw
14 december 2015, 17:52   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Ron Vlaar kwam maandag eindelijk weer eens in actie in een wedstrijd. De aanwinst van AZ deed een uur mee in het duel tussen Jong AZ en Jong Cambuur. De centrale verdediger was na afloop tevreden over zijn rentree, waarin hij ook nog scoorde, maar is voorzichtig over zijn inzetbaarheid. 

"Het ging wel lekker", aldus Vlaar tegenover RTV Noord-Holland. "Het is lekker om weer te voetballen en voor mezelf belangrijk om wedstrijdritme op te doen."

Vlaar besloot vorig seizoen niet zijn contract te verlengen bij Aston Villa, maar raakte vervolgens langdurig geblesseerd. AZ bood hem de kans om in Alkmaar te revalideren, wat resulteerde in een contract tot het einde van dit seizoen.

De mandekker heeft zin in een rentree in de hoofdmacht, maar het bekerduel tegen Kozakken Boys komt nog wat te vroeg, stelt hij. "Het is al over twee dagen en is op kunstgras. Ik merk dat ik meer reactie op mijn knie heb op die ondergrond. Daar moet je aan wennen."

"Je moet nu geen domme dingen doen. Ik heb de laatste maanden op gras getrained en dat beviel goed. Ik moet mijn knie respecteren", besloot de verstandige Vlaar.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen