Heracles zweeft niet: "Kijk nooit zo naar de ranglijst"

12 februari 2016, 15:17

Heracles Almelo geeft een schitterend seizoen steeds meer glans, maar er wacht komend weekend weer een mooie test voor de verrassende nummer drie van de Eredivisie. AZ, een heuse concurrent in de subtop, is zaterdagavond vanaf 18.30 uur de tegenstander in het Polman Stadion. Trainer John Stegeman mist Robin Gosens (geschorst) en Wout Droste (verrekking in hamstring) in het thuisduel.

Stegeman trekt zich weinig aan van de bijzondere derde plaats op de ranglijst. "Ik kijk nooit zo naar de plek op de ranglijst, maar meer naar de manier waarop we voetballen", stelt de coach van Heracles op de website van zijn werkgever. "Daar ligt nog een mooie uitdaging voor ons en dat moeten we combineren met het halen van punten. We gaan ons stinkende best doen zo lang mogelijk op deze derde plaats te blijven staan. Op papier is dit een topper en dat went nooit, maar elke wedstrijd is voor ons belangrijk."

In Almelo is men zeer nieuwsgierig naar de wedstrijd van zaterdag. "AZ is een goede ploeg, maar dat zijn wij ook. Ik verwacht dan ook een interessante krachtmeting tussen twee hoog geklasseerde teams. AZ zit verdedigend goed in elkaar en daar speelt een topaanwinst als Ron Vlaar ook een grote rol in. Hij geeft vooral verdedigend richting aan AZ. Het is een vrij complete team met een veel scorende spits. We gaan ons uiterste best doen om hun positieve spiraal te doorbreken", aldus Stegeman.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen