Vlaar: "Speelschema jeugd-EK belachelijk"

25 mei 2006, 08:28

Ron Vlaar heeft geen goed woord over voor de organisatie van het jeugd-EK in Portugal. De verdediger van Feyenoord en Jong Oranje spuwde na afloop van het verloren duel tegen Oekraïne (2-1) zijn gal over het feit dat de wedstrijden elkaar in hoog tempo opvolgen. Vrijdag moet Oranje immers alweer aan de bak, tegen Jong Denemarken.

"Het is belachelijk dat de wedstrijd met slechts één rustdag ertussen wordt gespeeld", zegt Vlaar op de website van Feyenoord. "We hebben er allemaal een zwaar seizoen op zitten en krijgen amper tijd te herstellen. Het is jammer dat een prestigieus toernooi als dit er in twee weken doorheen wordt geramd. Ik heb geen last van blessures, maar voel af en toe wel de vermoeidheid. Tegen Oekraïne liep ik tegen het eind van de wedstrijd wel op mijn laatste benen", zegt de centrale verdediger.

jong oranje

jong oranje

Na de nederlaag tegen Oekraïne zit er nog maar één ding op, weet Vlaar. "Nu moet het vrijdag gebeuren tegen Denemarken. Ik verwacht een pittige wedstrijd, maar we moeten er voor gaan. Onze doelstelling, de poulefase overleven, blijft immers ook na vandaag gehandhaafd", aldus de verdediger op Feyenoord.nl.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen