Opmars FC Emmen: "Periodetitel gaat steeds meer leven"

5 maart 2018, 11:00   Bijgewerkt: 5 maart 2018, 11:23

FC Emmen neemt het maandagavond in de Jupiler League op tegen Jong PSV. Bij winst in Eindhoven zet de club een goede stap richting de periodetitel. Trainer Dick Lukkien merkt dat de titel ook steeds meer gaat leven in omgeving Emmen.

Omdat FC Dordrecht vrijdag onderuit ging tegen Telstar (2-3) bleef FC Emmen gedeeld koploper in de periode stand. Daarnaast heeft de ploeg dus nog een wedstrijd minder gespeeld. "De periode gaat meer en meer leven. Als we van Jong PSV winnen, kunnen we 'm komende vrijdag thuis tegen Jong AZ pakken. Maar we kijken tegelijkertijd ook naar de normale ranglijst. We willen ons blijven mengen in de strijd om de bovenste plaatsen", zegt Lukkien in gesprek met Dagblad van het Noorden.

De trainer zegt verder geen reden te zien om in te grijpen in zijn basiself. "Ik heb tegen SC Cambuur een ploeg gezien die het na een matige openingsfase goed heeft gedaan. Vertrouwen geven past bij ons, dus dat doen we. Al sluiten we tegelijkertijd niet onze ogen voor jongens die heel goed trainen en rest wakker houden", stelt hij.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen