FC Groningen wijst CSKA Moskou de deur na bod op Doan

22 augustus 2018, 15:31

FC Groningen heeft CSKA Moskou de deur gewezen. De Russen kwamen met een bod op Ritsu Doan, maar de Trots van het Noorden houdt de Japanner in Groningen. De huidige Eredivisie-hekkensluiter huurde Doan afgelopen seizoen van Gamba Osaka en lichtte in het voorjaar de optie tot koop. "We hadden een enorm rendement op Doan kunnen verdienen, maar we laten hem niet gaan", zegt directeur Hans Nijland.

"Doan is één van de grotere talenten van Nederland en het is een mooi compliment voor onze scouting dat er zo'n grote club is geïnteresseerd in één van onze spelers. De belangstelling van CSKA heeft geleid tot een concrete bieding", laat Nijland weten aan RTV Noord. Hij laat over de hoogte niets weten. In ieder geval was het geen bod van rond de tien miljone euro. "Bij dat soort bedragen begin ik lichtelijk te hyperventileren, maar ik kan oprecht zeggen dat het niet zo'n groot bedrag was."

De Aziaat tekende in april een driejarig contract in bij Groningen. Nijland: "Het zou wel heel bijzonder zijn als je een speler die je net definitief hebt vastgelegd, dezelfde transferperiode nog weg gaat. Ik schat ook in dat het nu definitief van de baan is."

Ben jij de beste voetbalkenner van FCUpdate.nl? Speel dan mee GRATIS mee in onze subleague als voetbalmanager en win mooie prijzen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen