Neres tekent nieuw contract: "Mijn harde werken wordt gezien"

4 september 2018, 20:10

David Neres is trots dat hij dinsdag een nieuw contract bij Ajax heeft getekend. De Braziliaan ligt nu tot de zomer van 2022 vast in Amsterdam. "Ik ben echt heel blij. Mijn harde werken wordt gezien", zegt de aanvaller in gesprek met het televisiekanaal van Ajax.

In januari 2017 stapte Neres van São Paulo over naar Ajax. Na een lastig begin, ontpopte de 21-jarige Braziliaan zich tot één van de sterkhouders van de Amsterdammers. De afgelopen transferperiode toonden een aantal clubs interesse in Neres. "Het was geen goed moment om te gaan. Ik wil eerst hier kampioen worden en prijzen winnen. Ik kan nog zoveel meer."

Trainer Erik ten Hag is verheugd door het contractnieuws. "Het is een speler die een mega-ontwikkeling heeft doorgemaakt in de afgelopen periode. Dan is het heel prettig dat hij langer bij Ajax blijft en wij langer met hem kunnen samenwerken. De fans zullen er ook blij mee zijn, want het is een heel aantrekkelijke speler. Hij is een aanvallend ingestelde speler die altijd keihard werkt. Hij is jong en er zit nog heel veel ruimte voor verbetering in."

Lees ook: Ajax komt met contractnieuws: Neres tekent tot zomer 2022

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen