Rooney steunt Mourinho: "José is een makkelijk doelwit"

9 oktober 2018, 10:00

Wayne Rooney neemt het op voor José Mourinho. De Portugees staat onder grote druk bij Manchester United, maar volgens Rooney moeten de spelers opstaan. Het United-iccon trekt ook een vergelijking met de periode onder Louis van Gaal.

"Manchester United zit in een moeilijke situatie. Ik zie ook dat José hard aangepakt wordt", zegt Rooney in The Telegraph. "Ik heb al eerder gezegd dat speler op moeten staan. De manager kan zoveel doen, maar het is aan de spelers. Zij moeten het beter doen. José is een makkelijk doelwit."

Rooney ervoer onder Van Gaal hetzelfde. "Toen kreeg hij ook veel kritiek. In de kleedkamers zei ik tegen de spelers dat we het beter moesten doen. Zelf denk ik dat Van Gaal ons briljant voorbereidde, maar we lieten het niet zien op het veld."

Dat Manchester United slechts achtste staat in de Premier League komt volgens Rooney ook door de jonge selectie. "Deze druk hebben sommige spelers nog niet eerder meegemaakt. Ervaren spelers die mij hielpen toen ik jong was, zijn er nu niet", aldus de 32-jarige aanvaller, die zelf voor het Amerikaanse DC United speelt.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen