Tottenham verlengt contract Alli tot zomer van 2024

30 oktober 2018, 12:04   Bijgewerkt: 30 oktober 2018, 12:12

Dele Alli ligt ook de komende jaren vast bij Tottenham Hotspur. De Engelse club meldt dinsdag via de officiële kanalen dat de 22-jarige middenvelder zijn contract heeft verlengd tot de zomer van 2024. Zijn vorige contract liep twee seizoenen eerder af.

De door MK Dons opgeleide middenvelder streek in de zomer van 2015 neer in Londen. Bijna direct groeide hij uit tot een vaste waarde op White Hart Lane. Hij werd in zijn eerste seizoen in dienst van Tottenham Hotspur een basisspeler en gaf zijn plek bij de eerste elf niet meer uit handen. Ondanks zijn jonge leeftijd heeft Alli al 112 optredens in de Premier League achter zijn naam staan.

Eén van de beste eigenschappen van Alli is zijn scorend vermogen. In iets meer dan drie seizoenen scoorde de aanvallende middenvelder 38 competitiedoelpunten; een gemiddelde van ongeveer één goal per drie wedstrijden. Ook bij de Engelse nationale ploeg is Alli bijna niet meer weg te denken. Het afgelopen WK was hij een van de basisspelers van de Engelsen, die in Rusland op de vierde plaats eindigden.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen