'Ajax en De Ligt naderen een akkoord over een verbeterd contract'

5 november 2018, 07:23

Matthijs de Ligt wordt binnenkort een van de grootverdieners van Ajax. De centrale verdediger staat op de loonlijst van de Amsterdammers nog altijd onder spelers als Hakim Ziyech, Daley Blind en Dusan Tadic, maar vermoedelijk niet meer voor lang. Beide partijen zijn namelijk druk in (een aflopende) onderhandeling over een nieuwe verbintenis.

Dat schrijft De Telegraaf althans. Vermoedelijk gaat het niet om een verlening van het huidige contract, dat tot en met de zomer van 2021 loopt, maar alleen om een opwaardering. "Een opwaardering houdt in dat je er geld bij krijgt. Het is een signaal van Ajax naar mij toe. De relatie is goed", verduidelijkt de centrale verdediger de huidige ontwikkelingen.

Inhoudelijk wil de captain verder niet ingaan op de onderhandelingen, maar volgens de A-international van Nederland zijn de gesprekken op 'de goede weg'. Deze zomer werden Tadic en Blind naar Amsterdam gehaald vanuit Engeland, waardoor zij meer verdienen dan de andere spelers bij Ajax. Ziyech kreeg recentelijk een opwaardering omdat hij bleef, terwijl Ajax ook een signaal af wil geven aan de captain van de ploeg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen