Van Beek zet krabbel onder nieuw contract bij Feyenoord

5 november 2018, 16:31

Sven van Beek heeft zijn contract bij Feyenoord verlengd. De 24-jarige verdediger ligt vast tot medio 2021. Zijn oorspronkelijke verbintenis zou aan het einde van dit seizoen aflopen "Feyenoord is mijn club, waar ik nog elke dag het beste uit mezelf wil halen", aldus Van Beek, die momenteel niet verzekerd is van een basisplaats.

Giovanni van Bronckhorst geeft de voorkeur aan het centrale duo Jan-Arie van der Heijden en Eric Botteghin. Van Beek moet het voorlopig stellen met een reserverol. "Het is fijn om ook in een fase waarin je minder speelt op deze manier het vertrouwen te krijgen. Ik blijf hard werken en mij ontwikkelen en heb er alle vertrouwen in dat ik er zal staan als mijn kans weer komt", zegt Van Beek op de website van zijn club.

Technisch directeur Martin van Geel: "Sven van Beek heeft zowel verdedigende als opbouwende kwaliteiten, wat hem als verdediger heel allround maakt. Met het grote aantal wedstrijden dat hij zowel op nationaal als internationaal niveau in de benen heeft, is hij inmiddels één van onze meest ervaren verdedigers. Door zijn ervaring, karakter en kwaliteiten is hij op zijn nog altijd jonge leeftijd een zeer gewaardeerd selectielid."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen