NEC voert in winterstop 'pittig gesprek' met De Gier

16 december 2018, 12:55   Bijgewerkt: 16 december 2018, 14:24

Het seizoen van NEC verloopt nog niet zoals men in Nijmegen had gehoopt. De Nijmegenaren verwachtten een rol van betekenis te spelen in de titelstrijd, maar staan halverwege het seizoen op een zeer teleurstellende elfde plaats. Afgelopen vrijdag ging NEC voor eigen publiek met 0-1 onderuit tegen MVV, waardoor de druk op Jack de Gier verder is toegenomen. Wilco van Schaik stelt dat er in de winterstop geëvalueerd wordt.

Dat vertelt de algemeen directeur van de Nijmegenaren in het FOX Sports-programma De Tafel van Kees. "Dat ben ik niet anders gewend te doen. Je gaat dingen benoemen met elkaar en dat kan best een pittig gesprek worden als je elfde staat. Dat hoeft alleen niet te betekenen dat het einde verhaal is voor Jack. Hij staat morgen gewoon voor de groep en overmorgen ook", aldus Van Schaik.

Onlangs vertrok technisch directeur Remco Oversier bij de club uit Nijmegen. "Wij waren het niet eens over hoe we tot resultaten moesten komen en hoe we dat het komende half jaar gingen invullen. Dan kun je blijven discussiëren, maar op een gegeven moment moet je zeggen dat het ophoudt. In de vergadering van de RvC zijn we tot die conclusie gekomen."

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen