'PSV hoopt in voorjaar opvolger Arnesen te presenteren'

21 december 2018, 07:48   Bijgewerkt: 21 december 2018, 09:47

PSV wil in het voorjaar een opvolger presenteren voor Frank Arnesen. Dat meldt De Telegraaf. De voetbalman in de Eindhovense Raad van Commissarissen gaat aan de slag als technisch directeur van Anderlecht, tot grote verrassing van PSV. De landskampioen zag zijn vertrek niet aankomen, mede omdat de Deen vorige maand aangaf bij PSV te blijven.

Op voetbaltechnisch gebied is Arnesen de vierde in een jaar tijd die PSV achter zich laat. De Brabanders kregen eerder te maken het vertrek van Phillip Cocu, Marcel Brands en hoofd jeugdopleiding Pascal Jansen, die naar AZ verkaste. Telkens was PSV in staat om snel te handelen en adequaat een vervanger aan te stellen. De club verwacht dat het met de vervanging van Arnesen minder vlot loopt, schrijft de ochtendkrant. Het aanbod van voetbalcommissarissen is simpelweg schaars.

Arnesen stond PSV afgelopen zomer in een adviserende rol extra bij om het vertrek van Cocu en Brands op te vangen. De bedoeling was dat hij jarenlang zitting zou hebben in de RvC. Arnesen, die Hans van Breukelen in 2017 opvolgde, had aangegeven geen trek meer te hebben in een dagelijkse functie bij een bond of club. Die ambitie draaide honderdtachtig graden toen Anderlecht zich meldde.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen