'PSV wijst bod Sevilla van 25 miljoen euro op Bergwijn resoluut af'

2 augustus 2019, 07:29

Sevilla heeft zich officieel bij PSV gemeld voor de diensten van Steven Bergwijn. De Spaanse club, die eerder Luuk de Jong al binnenhaalde, bood 25 miljoen euro voor de buitenspeler, maar dat is resoluut afgewezen. De Eindhovenaren willen een veel hoger bod zien voor de voetballer, die eerder ook in de belangstelling stond van Ajax.

Dat schrijft De Telegraaf. Het bedrijvige Sevilla, dat naast De Jong nog negen andere spelers aantrok en al bijna honderddertig miljoen euro uitgaf op de transfermarkt, wil profiteren van het feit dat PSV geen Champions League speelt komend seizoen. Als de Spaanse club een serieuze kans wil maken, moet het Bergwijn by far de duurste speler uit de historie maken, aangezien dat momenteel Jules Koundé (25 miljoen euro) is.

Niet alleen Bergwijn staat in de belangstelling, de kans dat Gaston Pereiro (mag vertrekken), Jorrit Hendrix (Bologna), Hirving Lozano (Napoli) en Bart Ramselaar (mag vertrekken) nog weggaan, is aannnemelijk. Tel daarbij de reeds vertrokken Daniel Schwaab, De Jong en Angelino op en Mark van Bommel is een flink aantal sterkhouders kwijtgeraakt. Mocht het niet rondkomen met Sevilla, heeft het Bergwijn-kamp nog meer ijzers in het vuur: er is naar verluidt veel interesse voor de international.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen