Balotelli mag in winterstop transfervrij weg bij Brescia

3 december 2019, 11:32   Bijgewerkt: 3 december 2019, 12:42

Mario Balotelli mag in januari alweer vertrekken bij Brescia. De aanvaller kwam in augustus transfervrij terecht bij de hekkensluiter van de Serie A en van voorzitter Massimo Cellino mag hij in de winterstop opnieuw transfervrij vertrekken naar een andere club. "Zijn spel is niet gemaakt voor degradatievoetbal."

Dat vertelt Cellino in de Italiaanse media. Hij baarde eerder ook al opzien door recentelijk Fabio Grosso na drie (!) wedstrijden alweer te ontslaan en diens voorganger – die eveneens moest vertrekken – weer aan te stellen. Het verhaal rondom Super Mario is de volgende bijzondere uitspraak van de preses.

"Vechten om te overleven in de Serie A vraagt heel veel opofferingen. Wellicht dacht hij dat het allemaal wat makkelijker zou verlopen", vertelde hij over de spits, die eerder speelde voor onder andere Internazionale, AC Milan, Liverpool en Olympique Marseille. "Hij mag in januari de club verlaten, hij moet kiezen wat hij wilt."

'Balotelli wordt blanker'

Eerder al liet Cellino zich nog veel triester uit over Balotelli, die bezig was om aan zichzelf te werken nadat hij was weggestuurd door Grosso. "Hij is zwart en bezig zichzelf blanker te maken", duidde de voorzitter het probleem. Een reactie die logischerwijs voor veel verbazing zorgde in Italië.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen