Hattrick Immobile zorgt voor verlenging ijzersterke Lazio-reeks

18 januari 2020, 16:49

Dankzij een geweldig eerste kwart heeft SS Lazio het thuisduel simpel gewonnen van Sampdoria. De club uit de hoofdstad stond na twintig minuten al met 3-0 voor en deed het daarom de rest van het duel wat rustig aan, scoorde het nog wel een aantal keer: 5-0.

Een nieuwe zege betekende de elfde overwinning van Lazio op een rij. Een ongekende reeks, die de club op drie punten van koploper Juventus brengt. Net als zo vaak dit seizoen was spits Ciro Immobile de grote man. Hij maakte in korte tijd de 2-0 en 3-0, nadat Felipe Caicedo al na zeven minuten voor de openingstreffer zorgde.

Sampdoria, dat net boven de degradatiestreep vertoeft, kon alleen maar de schade beperken. Dat lukte slechts ten dele, want invaller Bastos en wederom Immobile scoorden in de tweede helft. Voor de spits betekende het alweer zijn 23e goal van dit seizoen in de Serie A. Karol Linetty deed nog wat terug, maar dat deerde Lazio nauwelijks.

Overigens eindigde Sampdoria het duel met tien man, na een rode kaart voor Julian Chabot. De ex-speler van FC Groningen en Excelsior kreeg een directe rode kaart na het neerhalen van invaller Bobby Adekanye.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen