'Italiaanse interesse kan PSV en Pereiro uitkomst bieden'

27 januari 2020, 23:57

Het lukte PSV niet om Gastón Pereiro te slijten aan FC Cincinnati, maar mogelijk vertrekt de Uruguayaanse middenvelder deze maand alsnog uit Eindhoven. Het Italiaanse Cagliari heeft namelijk zijn oog laten vallen op de linkspoot. Dat meldt de doorgaans goed geïnformeerde Italiaans journalist Gianluca Di Marzio.

Hij vertelt dat de onderhandelingen tussen PSV en Cagliari zo soepel verlopen dat een afvaardiging van de huidige nummer zes van de Serie A dinsdag een afspraak heeft met het management van Pereiro. De belangenbehartiger van de Uruguayaan, Paco Casal, heeft PSV al de nodige kopzorgen bezorgd. De Eindhovenaren hadden afgelopen zomer Pereiro voor vijftien miljoen euro kunnen verkopen aan Spartak Moskou, maar de speler en zijn entourage zetten een streep door de transfer.

Deze maand kwam PSV tot een akkoord met FC Cincinnati (voor een aanzienlijk lagere transfersom), maar het kamp-Pereiro liet het door de Amerikaanse club gestelde ultimatum verlopen, waardoor de deal klapte. Vindt de Uruguayaan niet de komende dagen een nieuwe club, dan loopt hij komende zomer gratis de deur uit.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen