Gisteren gemist: Mirandés stunt weer, Pröpper verlengt contract

6 februari 2020, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op woensdag 5 februari.

Bekersprookje Mirandés duurt voort na zege op Villarreal

CD Mirandés heeft woensdagavond voor een nieuwe stunt gezorgd in de Copa del Rey. Door met 4-2 te winnen van Villarreal bereikte de middenmoter in de Segunda Divisón de halve finale van het Spaanse bekertoernooi. Eerder wist Mirandés al Celta de Vigo en Sevilla uit te schakelen.

Pröpper tekent nieuw contract bij Brighton & Hove Albion

Davy Pröpper blijft langer bij Brighton & Hove Albion. De 28-jarige middenvelder heeft woensdag zijn handtekening gezet onder een contract dat hem tot de zomer van 2023 bij The Seagulls houdt. Zijn vorige verbintenis liep twee jaar eerder af.

Tottenham Hotspur knokt zich terug en komt met de schrik vrij

Tottenham Hotspur heeft zich met hangen en wurgen geplaatst voor de achtste finale van de FA Cup. De ploeg van trainer José Mourinho keek een kwartier voor tijd nog tegen een 1-2 achterstand aan, maar won door twee late doelpunten met 3-2 tegen Southampton. Steven Bergwijn, afgelopen weekend bij zijn debuut de grote man bij de Spurs, ontbrak bij de thuisploeg.

Schreuder kan kunststukje niet herhalen tegen Bayern

1899 Hoffenheim is er woensdagavond niet in geslaagd te stunten in de DFB-Pokal. Op bezoek bij Bayern München ging de formatie van trainer Alfred Schreuder met 4-3 onderuit. Hoffenheim kwam vroeg in de wedstrijd nog op voorsprong, maar moest uiteindelijk zijn meerdere erkennen in Der Rekordmeister.

Lazio laat dure punten liggen in strijd om Italiaanse titel

Lazio is er woensdagavond niet in geslaagd Inter te passeren op de ranglijst. Tegen Hellas Verona kwam de club uit Rome ondanks 27 (!) doelpogingen niet verder dan een bloedeloze 0-0. Nederlander Bobby Adekanye, afgelopen weekend nog trefzeker tegen SPAL (5-1), kwam niet in actie.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen