Faber nog niet overtuigd geraakt door zomerse aankopen van PSV

10 februari 2020, 12:39

Voor PSV's zomeraankopen dreigt voorlopig een reserverol. Ernest Faber is voornemens om zaterdag tegen ADO Den Haag vast te houden aan het basiselftal dat afgelopen weekend startte tegen Willem II (3-0). "Die kans is groot, ja", aldus de interim-trainer van de Eindhovenaren.

Timo Baumgartl, Bruma, Kostas Mitroglou, Ritsu Doan en Olivier Boscagli zaten zaterdag allemaal op de bank. Voor Ibrahim Afellay en reservedoelman Robbin Ruiter gold hetzelfde. Alleen Doan mocht als invaller nog kort meedoen. "De jongens die nu op het veld staan zijn de besten en vormen nu een winnend team", zegt Faber in De Telegraaf. "Die anderen moeten laten zien beter te zijn. Of dat betekent dat de aankopen mij deze twee maanden nog niet hebben overtuigd? Nee, dat klopt."

Faber koos tegen Willem II voor Nick Viergever en Daniel Schwaab als centraal duo. AC Milan-huurling Ricardo Rodriguez deed het goed op de linksbackpositie. De middelste linie bestond uit Pablo Rosario, Ryan Thomas en Jorrit Hendrix. Sam Lammers stond in de spits, geflankeerd door Cody Gakpo en Mohamed Ihattaren.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen