Klaiber en Emanuelson zien kansen tegen aangeslagen Ajax

3 maart 2020, 09:48

Zowel Ajax als FC Utrecht kende afgelopen weekend een slechte generale repetitie voor het bekerduel van woensdag. Ajax verloor van AZ, terwijl Utrecht ten onder ging bij RKC Waalwijk. Sean Klaiber ziet ondanks het verlies in Waalwijk kansen tegen de Amsterdammers in de halve finale.

Klaiber was zondag geschorst en zag vanaf de tribune hoe Utrecht voor de tweede keer dit seizoen verloor van RKC. "Op een gegeven moment zag je het gebeuren. Het zakte helemaal weg. Dan zit je jezelf op te vreten op de tribune. Het zit toch een beetje in de ploeg, dat we tegen de clubs uit het rechterrijtje denken dat het vanzelf komt. In de grote wedstrijden staan we er wel", zegt de verdediger tegen De Telegraaf. Het duel van morgen is zo'n grote wedstrijd. "Ajax is niet in allerbeste vorm en ze hebben wel wat tikken gehad. Maar ik ken de trainer en ik weet dat hij er alles aan gaat doen om de ploeg klaar te stomen voor deze belangrijke wedstrijd."

Ook Urby Emanuelson ziet kansen, maar weet dat Utrecht in november kansloos met 4-0 verloor in Amsterdam. "De dominantie die Ajax toen had, had ik lange tijd niet meer gezien", countert de oud-Ajacied. "Ze waren die middag echt heel goed. Maar volgens mij is dat ook wel de laatste echt goede wedstrijd die ze hebben gespeeld. Nu krijg je een heel ander Ajax te zien, denk ik. Het is en blijft natuurlijk een goede ploeg, maar het gaat wel een beetje moeizaam nu." Overigens speelt Emanuelson door de blessure van Willem Janssen de laatste tijd centraal achterin bij de ploeg van John van den Brom.

Lees ook: Zoet hoopt met Utrecht eindelijk bekerfinale te spelen

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen