'PSG laat Thiago Silva transfervrij gaan, ook City wil Chilwell'

8 juni 2020, 21:23

Paris Saint-Germain-aanvoerder Thiago Silva (35) staat komende zomer voor een vertrek. De Braziliaan beschikt over een aflopend contract in de Franse hoofdstad en mag transfervrij vertrekken. De verdediger voetbalde liefst acht jaar, kwam tot ruim driehonderd duels namens de club en won liefst 21 hoofdprijzen.

Dat schrijven het doorgaans betrouwbare L'Équipe en RMC Sport. Silva verlengde recentelijk zijn contract met twee maanden voor als er nog gevoetbald zou worden in Frankrijk, maar de Ligue 1 trok de stekker uit de competitie. Als PSG nog in actie komt in de Coupe de la Ligue (finale) en de Champions League (kwartfinale), kan Silva zodoende nog wel in actie komen. Maar daarna wordt er afscheid genomen van de grootverdiener. Eerder speelde hij voor AC Milan, Fluminense, Dinamo Moskou en Juventude.

Lees ook: FC Transfervrij: deze sterren hebben een aflopende verbintenis

Chelsea krijgt concurrentie van City

Leicester City's Ben Chilwell staat in de belangstelling van Chelsea. Frank Lampard ziet in de 23-jarige verdediger van Leicester City zijn nieuwe linksback. Hij heeft echter geen clausule in zijn contract en moet hij naar verluidt 65 miljoen euro kosten. Dat is een bezwaar, maar volgens Sky Sports heeft ook Manchester City interesse in de verdediger. Leicester City wil bovendien niet graag meewerken aan een transfer, zo schrijft het Engelse medium.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen