Vejinovic: "Er is concrete interesse uit verschillende landen"

14 juni 2020, 21:40

Na een aantal moeilijke jaren heeft Marko Vejinovic het voetbalgeluk teruggevonden. De dertigjarige middenvelder is bezig aan een sterk seizoen in dienst van Arka Gdynia. De Poolse club staat een na laatste in de Ekstraklasa, maar Vejinovic is met acht doelpunten persoonlijk bezig aan een sterk seizoen.

In 2015 maakt Vejinovic de overstap van Vitesse naar Feyenoord. In Rotterdamse dienst kwam hij niet uit de verf. "Het begon nog wel goed, maar door omstandigheden ging het steeds minder. Ook na mijn overstap naar AZ was de start goed. Ik was basisspeler, het ging lekker. Tot het moment dat ik mijn kruisband afscheurde", vertelt hij aan het Algemeen Dagblad.

Na zijn Feyenoord- en AZ-periode maakte Vejinovic de verrassende overstap naar Polen. "Ik wilde op zoek naar een nieuw avontuur, een nieuwe start. Het belangrijkste was dat ik het spelplezier zou hervinden. De laatste jaren in Nederland waren leerzaam, maar wel lastig. Bij Arka wilde ik veel gaan spelen en eindelijk weer eens belangrijk zijn", aldus Vejinovic, die in Polen zijn team vaak bij de hand neemt.

Of Vejinovic ook volgend seizoen in Polen speelt, weet hij nog niet. "Er is concrete interesse uit verschillende landen, dat is alleen maar een bevestiging dat ik goed bezig ben en zo moet doorgaan", zegt Vejinovic. "Ik houd alle opties open, ook een terugkeer naar Nederland. Voorlopig focus ik me volledig op de eindstrijd hier."

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen