De Rooij blij met transfer naar NAC: "Niet over getwijfeld."

6 oktober 2020, 09:03

Kaj de Rooij rondde zondagavond na lang getouwtrek eindelijk zijn gedroomde transfer van FC Eindhoven naar NAC Breda af. De negentienjarige aanvaller is blij dat de transferperikelen tot het verleden behoren en wil zich gaan focussen op een succesvol verblijf in het Rat Verlegh Stadion.

De Rooij vertelt in gesprek met BN De Stem dat de lange onderhandelingen hem bezig hielden. "Tijdens het voetballen kon ik het van me afzetten, buiten het veld was ik er natuurlijk wel mee bezig. Gelukkig zijn wij een vrij nuchtere familie, dus kunnen we er goed mee omgaan." Hij koos bewust voor een relatief kleine stap, ondanksnhet feit dat diverse grotere clubs zich meldden. "Dit is prima voor mij."

Voor de Rooij was het al snel duidelijk dat Breda zijn nieuwe bestemming moest gaan worden. "Over NAC heb ik niet getwijfeld, ik had natuurlijk al een paar keer aangegeven dat ik hierheen wilde gaan. Dit elftal heeft veel kwaliteit, met ervaren spelers en spelend vanuit een goede organisatie." De Rooij moet NAC gaan helpen aan de terugkeer naar de Eredivisie. Met achttien punten uit zes duels is de koploper voorlopig prima op weg.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen