'Inter wil verhuurde Marin overnemen van Ajax'

22 januari 2021 – Razvan Marin staat voor een uiterst opvallende move in Italië. De 24-jarige middenvelder werd afgelopen zomer door Ajax verhuurd aan het Italiaanse Cagliari, nadat zijn eerste seizoen in Amsterdam op een fikse teleurstelling was uitgelopen. Bij de nummer zeventien van de Serie A bewijst de Roemeen dat hij een uitstekende speler is. Dat hebben ook andere clubs gezien.

'Inter wil verhuurde Marin overnemen van Ajax'

Amper een jaar nadat hij bij Ajax werd bestempeld als miskoop, kan Marin namelijk naar topclub Inter verkassen. Volgens Calciomercato moet hij in Milaan de vertrekkende Marcelo Brozovic gaan opvolgen. Ajax verhuurt Marin momenteel aan Cagliari met een optie tot koop. De laagvlieger kan de middenvelder voor een bedrag van rond de tien miljoen euro oppikken.

Ajax legde in de zomer van 2019 12,5 miljoen euro neer om Marin over te nemen. Zijn avontuur in Amsterdam liep uit op een flinke deceptie. De als vervanger voor Frenkie de Jong gehaalde Roemeen kreeg nauwelijks speeltijd en maakte in zijn geringe minutenaantal tevens zelden indruk. Dat doet hij dit seizoen wél. Bij Cagliari stond hij al achttien competitieduels op het veld, waarin hij eenmaal tot scoren kwam.

Ajax

gerelateerd