City waagt met gigantisch bod nieuwe poging voor Kane

14 augustus 2021 – Manchester City gaat een nieuwe poging wagen voor Harry Kane, zo weet transferspecialist Fabrizio Romano te melden. De Engelse grootmacht meldt zich volgende week met een bod van 150 miljoen euro bij Tottenham Hotspur. Of dat genoeg is om de 28-jarige spits los te weken bij de competitiegenoot, is nog maar de vraag.

City waagt met gigantisch bod nieuwe poging voor Kane

Tottenham Hotspur wil zijn spits en aanvoerder namelijk absoluut niet laten gaan. Kane zou de transfer willen maken omdat hij bij Manchester City wél om de prijzen kan spelen. Eind vorige maand meldde de regerend kampioen van Engeland zich met een bod van 117 miljoen euro bij de competitiegenoot. Met een flink verhoogd bod hoopt City dat Spurs nu wel overstag gaat.

City toont zich flexibel in de onderhandelingen. De club van trainer Pep Guardiola is bereid om spelers of bonussen in de deal te betrekken. Het laat zien dat Engels kampioen bereid is ver te gaan om Kane over te nemen. De spits moet na de van Aston Villa overgekomen Jack Grealish de tweede grote zomeraankoop worden. De middenvelder kwam eerdere deze zomer voor liefst 117 miljoen euro over.

Het is voor Spurs niet noodzakelijk om Kane deze zomer te verkopen, daar de spits nog voor drie jaar vastligt. De begeerde aanvaller rijgt al jaren de doelpunten aaneen in de Premier League. Namens de Londense club speelde hij 242 wedstrijden in de Engelse competitie, waarin hij goed was voor 166 doelpunten.

Premier League

gerelateerd