Feyenoord-target Dost haalt gram met vier goals in oefenduel

16 augustus 2021, 21:28

Bas Dost heeft aangetoond waarom Feyenoord in hem de ideale aanvalsleider ziet. De 32-jarige spits is bij de Belgische topclub Club Brugge op een dood spoor beland, maar maakte veel indruk in een oefenduel met KMSK Deinze. Brugge versloeg de sparringspartner met 7-2, mede dankzij vier treffers van de Nederlandse aanvalsleider.

Dost begon het eerste duel van het nieuwe seizoen nog in de basis, maar belandde daarna op de bank. De ploeggenoot van Ruud Vormer en Noa Lang kwam wel als invaller binnen de lijnen en dit seizoen tot dusverre eenmaal toe. In de eerste helft van 2021 beleefde hij nog een uiterst productieve entree in België. Met negen treffers speelde hij een belangrijke rol in de behaalde landstitel.

Dost verruilde zijn Duitse avontuur bij Eintracht Frankfurt afgelopen januari voor Club Brugge, maar daar is hij zijn basisplaats nu kwijt. Daardoor heeft Feyenoord hem volgens het Algemeen Dagblad op de korrel. De Rotterdammers zoeken na het vertrek van Nicolai Jørgensen nog naar een nieuwe aanvalsleider. Die positie wordt momenteel ingevuld door Bryan Linssen.

In het oefenduel met Deinze bewees Dost waarom hij uitermate geschikt is als nummer negen van Feyenoord. De mooiste treffer van zijn voet was een lobje.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Dan ontvang je hier voor €60,00 aan gratis weddenschappen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen