Volop Eredivisie-transfers in de slotfase van Deadline Day

1 september 2021, 00:30

In de rubriek 'Gisteren gemist' zet FCUpdate.nl het belangrijkste nieuws van de avond daarvoor op een rijtje. Met een samenvatting van alles wat je allemaal hebt gemist ben je weer helemaal op de hoogte van het laatste voetbalnieuws. Dit waren de belangrijkste nieuwsfeiten op dinsdag 31 augustus.

PSV heeft 'complete' Vinicíus voor twee seizoenen binnen

PSV heeft op de slotdag van de transfermarkt een impuls gegeven aan de voorhoede. Zoals verwacht komt Carlos Vinícius (26) nog over van Benfica, maar niet voor één seizoen. De Braziliaan wordt voor minimaal twee jaar gehuurd, waarbij de Eindhovenaren eveneens een optie tot koop hebben bedongen.

Dessers definitief naar Feyenoord

Feyenoord haalt Cyriel Dessers terug naar Nederland. De aanvaller wordt gehuurd van Racing Genk, waar hij niet kon rekenen op een basisplaats onder John van den Brom. In Rotterdam moet hij de concurrentie aangaan met gelegenheidsspits Bryan Linssen. Ook Reiss Nelson werd definitief [a,https://www.fcupdate.nl/voetbalnieuws/389802/feyenoord-slaat-met-nelson-21-de-eerste-slag-op-deadline-day/,_blank,gepresenteerd]. Wouter Burger en Ridgeciano Haps trokken de deur op Deadline Day achter zich dicht. 

FC Groningen verkoopt Matusiwa en haalt vijf (!) versterkingen

Azor Matusiwa heeft zijn wens uit zien komen op de laatste dag van de transferperiode. De middenvelder van FC Groningen heeft de overstap gemaakt naar Stade de Reims, terwijl Gabriel Gudmundsson naar Lille OSC vertrekt. Die club shopte deze zomer al eerder in de Eredivisie: bij sc Heerenveen pikten ze aanvaller Mitchell van Bergen op. In totaal vertrokken er meerdere spelers in het hoge noorden, waar vier spelers werden gepresenteerd

Topscorer Giakoumakis en Van de Ven ronden miljoenendeals af

Giorgos Giakoumakis (26) heeft na wekenlang gesteggel over een transfer, zijn overgang eindelijk afgerond. De Griekse aanvaller verruilt VVV-Venlo voor Celtic en heeft zijn handtekening gezet onder een handtekening voor vier seizoenen. Ook FC Volendam-transfer Micky van de Ven heeft de boel afgerond

PEC Zwolle en Fortuna Sittard halen Nederlandse talenten terug

PEC Zwolle heeft Daishawn Redan definitief binnen. De vleugelaanvaller wordt voor één seizoen gehuurd van het Duitse Hertha BSC en keert dus terug in de Eredivisie. Vorig seizoen werd hij door FC Groningen gehuurd, maar dat werd geen succes. Hij kwam niet verder dan vijf wedstrijden. Nu mag hij zich bewijzen in de hoofdstad van Overijssel. Nigel Lonwijk was een aanwinst van Fortuna Sittard.

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen