'Feyenoord heeft opvolger Koevermans in vizier, sollicitatie Maaskant'

29 oktober 2021, 21:36   Bijgewerkt: 30 oktober 2021, 12:04

Feyenoord heeft de opvolger voor de per 1 december vertrekkende Mark Koevermars al concreet in beeld. Hoewel het nog niet bekend is wie de Rotterdammers concreet op het oog hebben, is het wel iemand uit de voetballerij én gaat het in elk geval niet om AZ-directeur Robert Eenhoorn.

Dat heeft Voetbal International-journalist Martijn Krabbendam laten weten tijdens het tv-programma Veronica Inside. Hij had de informatie op basis van een gesprek met een ander vast gezicht in dat programma, sportmarketeer Chris Woerts. Hij wilde niet vertellen om wie het ging, maar Feyenoord zou al concreet iemand in het vizier hebben om Koevermans op te volgen.

Volgens Krabbendam zou men in Rotterdam het liefst AZ's Eenhoorn binnenhalen, maar die optie lijkt inmiddels van de kaart. "Hij heeft ruzie gemaakt met Frank Arnesen en Arne Slot ontslagen toen hij naar Feyenoord trok", legde de journalist uit waarom Eenhoorn toch geen serieuze optie meer is voor de Rotterdammers.

Lees ookOpen brief door Feyenoord-fans: 'Af van achterkamertjes'

Verder passeerde er nog een opmerkelijke naam de revue: volgens Krabbendam heeft ook voormalig NAC Breda-trainer Robert Maaskant gesolliciteerd in Rotterdam-Zuid. De 52-jarige oud-coach had eerder een bestuurdersfunctie bij Almere City FC, maar vertrok daar snel weer als technisch directeur vanwege de trainersfunctie van VVV-Venlo.

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

Pak 100x je inzet als PSV minimaal 2 keer scoort tegen Heerenveen!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen