'Fikse domper Feyenoord: Manchester United zet streep door deal'

21 december 2021, 09:12

Slecht nieuws voor Feyenoord: er is door Manchester United een streep gezet door de mogelijke komst van Amad Diallo. De Ivoriaanse aanvaller zou in de afgelopen zomer al naar De Kuip komen, maar toen gooide een blessure roet in het eten. Ditmaal is het de werkgever van de negentienjarige voeballer die voor een tijdelijke overgang gaat liggen.

Dat schrijft het doorgaans goed geïnformeerde Feyenoord Transfermarkt althans. Volgens het medium hebben de Rotterdammers 'nul op rekest' gekregen van de Engelsen voor de huur van Diallo. Daardoor schakelt technisch directeur Frank Arnesen door, want de club wil in de winterstop wel graag een aanvallende versterking binnenhalen.

Dat is een flinke streep door de rekening van Feyenoord, aangezien het plan was om Diallo voor anderhalf seizoen te huren. Daarmee zou de door Manchester United voor 21 miljoen (!) euro overgenomen aanvaller kunnen wennen aan Feyenoord in het eerste half jaar en dan kunnen doorstromen naar het basiselftal van Arne Slot. Vooralsnog kan door die plannen echter een streep.

Lees ook: Feyenoord heeft 'main targets'; Pedersen naar Italië?

Het is onduidelijk wat de plannen van Manchester United zijn met de voormalig speler van Atalanta Bergamo. Maar volgens de Italiaanse transferspecialist Fabrizio Romano zijn er veel meer kapers op de kust, al ging hij destijds niet op namen van clubs in. Feyenoord kan in elk geval voorlopig worden afgeschreven: andere voorhoedespelers worden concreet niet genoemd in De Kuip. 

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen