'Afrikaans toptalent tekent in januari contract bij Feyenoord'

22 december 2021, 11:31   Bijgewerkt: 6 december 2023, 15:25

Feyenoord lijkt te stunten op de transfermarkt: de club uit Rotterdam zou de zeventienjarige Karim Dermane zo goed als binnen hebben. Daarmee troeft Frank Arnesen Manchester City, Chelsea en Red Bull Salzburg af. De middenvelder heeft alle medische tests doorstaan en kan binnenkort zijn contract tekenen in de havenstad.

De voetballer staat al langer op de radar in de Kuip en liep ook al eens stage binnen de jeugdopleiding. Dat beviel hem destijds goed, liet hij weten aan Feyenoord Transfermarkt, dat ook nu met het nieuws komt. "Feyenoord is een goede club, één familie. Ik hou echt van de club, serieus! Laten we afwachten wat er gaat gebeuren", vertelde hij destijds over een mogelijke transfer. Het talent was de afgelopen dagen in Nederland, maar vliegt nu eerst terug naar Afrika. In januari maakt hij dan opnieuw de trip om zijn contract te ondertekenen.

Kort na de stageperiode meldde het medium dat de Rotterdammers op dit moment niet concreet in de markt waren voor de middenvelder, die momenteel bij FC Wafa in Ghana speelt. Feyenoord wilde namelijk al het geld dat in januari beschikbaar was in het eerste elftal stoppen. Nu lijkt het toptalent er toch te komen, omdat hij in de toekomst behoorlijk wat geld op kan leveren gezien de interesse vanuit de Engelse top.

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

Heb je nog geen account bij Jacks.nl? Claim nu tot €100 bonus!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen