'Geen breuk tussen Lukaku en Chelsea: streep door transfer'

3 januari 2022, 22:20

Romelu Lukaku en Chelsea gaan 'gewoon' met elkaar door. De Belgische spits zorgde voor veel consternatie door in een uitgebreid interview met Sky Sports Italia aan te geven spijt te hebben van zijn overstap naar Chelsea en het niet eens te zijn met de tactiek. Er circuleerden geruchten dat de Londenaren afscheid wilden nemen van Lukaku, maar daar blijkt niets van waar.

Dat bevestigt het Engelse Sky Sports. Lukaku vertrekt sowieso niet tijdens deze winterse transferwindow en blijft ook in de zomer in Londen. Lukaku heeft tijd gehad om na te denken en heeft spijt van zijn uitspraken in het geruchtmakende interview. Hij beseft dat hij degene is die in de fout is gegaan en hoopt op een nieuwe kans van trainer Thomas Tuchel.

De fysiek sterke spits werd na zijn interview buiten de wedstrijdselectie gelaten voor de ontmoeting met Liverpool. De Belg gaf aan te willen terugkeren naar Inter, waardoor Tuchel zich genoodzaakt voelde Lukaku te straffen. De aanvaller zag vanaf de tribune dat zijn ploeg opnieuw punten morste in de titelstrijd: de topper eindigde in 2-2.

Lukaku heeft met Tuchel gesproken en besloten de strijdbijl te begraven. De twee hebben elkaar nodig om voor het heilige doel te gaan: de Engelse landstitel.

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

KNVB Bekerfinale: voorspel de winnaar en pak 100 keer je inzet!

  • Wat kost gokken jou? Stop op tijd, 24+

Reacties

Je moet ingelogd zijn om een reactie te kunnen plaatsen.

Inloggen